Atomic Heart-uitbreiding Annihilation Instinct aangekondigd

Atomic Heart-uitbreiding Annihilation Instinct aangekondigd

Verschijnt op 2 augustus en is onderdeel van de seizoenspas van de game

De eerste uitbreiding voor Atomic Heart is onthuld: Annihilation Instinct.

Afgelopen mei liet Mundfish al weten dat er aan een uitbreiding gewerkt wordt, maar die is nu daadwerkelijk onthuld. De dlc speelt zich na het einde van het spel zelf af. "Maak je klaar voor een reis door het nieuwe, geestverruimende Mendeleev Complex en de moerassen daaromheen, en kom achter de waarheid over Nora wanneer Major P-3 terug in Facility 3826 wordt getrokken."

Volgens de makers kunnen spelers nieuwe vijanden die van vorm kunnen veranderen verwachten. Ook worden er twee nieuwe wapens toegevoegd - de Secateur voor schieten op afstand en de Klusha voor melee-aanvallen. Ook krijgt de handschoen van de speler een nieuwe Techno-Stasis-mogelijkheid, waardoor spelers de tijd kunnen beïnvloeden.

Annihilation Instinct komt op 2 augustus uit en is onderdeel van de seizoenspas van de game, die voor 39,99 euro gekocht kan worden. Na Annihilation Instinct moeten er nog drie uitbreidingen voor de game verschijnen. Tot slot heeft Mundfish een update voor de game uitgebracht waarmee New Game Plus is toegevoegd.

De eerder dit jaar voor pc, PlayStation- en Xbox-consoles uitgekomen game kreeg van sommige gamers kritiek te verduren, omdat de Russische banden van de ontwikkelaar onduidelijk bleven. Ondanks dat verkocht de game boven verwachtingen.

Wesley Akkerman gaf een 7 aan het spel op Gamer.nl: "Atomic Heart heeft veel weg van Bioshock. De manier waarop kerkers in het spel worden doorlopen en krachten worden verzameld doet vaak denken aan die klassieker. Het unieke smoelwerk ten spijt, zorgt de lege, open spelwereld van Atomic Heart er echter voor dat de game niet op gelijke hoogte staat. Houd rekening met wat frustraties en soms gebrekkige sturing , maar daarachter schuilt een lekker knallende puzzelgame."

Een trailer van de dlc is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou