Atlus Fes-evenement wordt op 8 en 9 juni georganiseerd

Atlus Fes-evenement wordt op 8 en 9 juni georganiseerd

Met speelbare demo's van Metaphor: ReFantazio en Shin Megami Tensei 5: Vengeance

Op 8 en 9 juni organiseert Atlus voor het eerst een evenement genaamd Atlus Fes in Japan.

Het evenement, dat in Bellesalle Akihabara te Tokio wordt georganiseerd, is specifiek bedoeld voor fans van de uitgever en diens games. Bezoekers kunnen aan de slag met speelbare demo's van Metaphor: ReFantazio en Shin Megami Tensei 5: Vengeance. Ook kan er merchandise gekocht worden en worden er diverse podiumevenementen gehouden. Atlus heeft al aangegeven dat er geen nieuwe games worden onthuld.

Shin Megami Tensei 5: Vengeance komt op 14 juni uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Het gaat om een uitgebreidere en verbeterde versie van Shin Megami Tensei 5. De game bevat een nieuwe verhaallijn met unieke locaties en demonen. In de game moeten Nahobino en zijn vrienden bepalen wat gered moet worden in een stervende wereld. Nahobino is een scholier die naar een andere dimensie wordt getrokken en zich in een post-apocalyptisch Tokio bevindt, waar engelen en duivels oorlog voeren.

Metaphor: ReFantazio verschijnt op 11 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Het is een nieuwe rpg van het creatieve team achter de Persona-spellen, dat in 2016 de ontwikkelstudio Studio Zero oprichtte. Het spel speelt zich af in het Verenigd Koninkrijk van Euchronia, een middeleeuws fantasierijk dat als 'spiegel' voor onze moderne wereld dient. Wanneer de koning wordt vermoord breekt er chaos uit in Euchronia en komt er een unieke vorm van magie vrij - genaamd Royal Magic - die voorheen alleen aan de koning besteed was. Er wordt een toernooi georganiseerd om te kijken wie de troon overneemt. Spelers besturen een jongen van de Elda-stam die wordt beschuldigd van het gebruiken van 'verboden magie'. Hij gaat op avontuur om zijn jeugdvriend - de kroonprins van Euchronia - te ontdoen van een vloek.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou