Assassin's Creed Mirage-studio blijft aan de franchise werken

Assassin's Creed Mirage-studio blijft aan de franchise werken

Maar aan wat precies is niet bekend

Ubisoft Bordeaux, de studio achter het eerder dit jaar uitgekomen Assassin's Creed Mirage, blijft aan de Assassin's Creed-franchise werken.

Dat blijkt uit een tweet van Rik Godwin, die laat weten zijn eerste week als hoofdschrijver bij de studio achter de rug te hebben. Daarbij meldt hij specifiek dat hij aan de Assassin's Creed-franchise werkt.

Het is niet duidelijk wat er precies in ontwikkeling is, maar aangezien Mirage al uitgekomen is en het onwaarschijnlijk is dat er dlc voor verschijnt, zou het om een nieuwe game kunnen gaan - al is het ook niet uitgesloten dat de studio andere Ubisoft-teams ondersteunt met de ontwikkeling van AC-games.

Ubisoft Bordeaux werkte voor Mirage aan Assassin's Creed Valhalla-dlc Wrath of the Druids en de live versies van de spellen Ghost Recon Wildlands, Ghost Recon Breakpoint en Rainbow Six Extraction.

Lars Cornelis gaf een 6,5 aan Assassin's Creed Mirage: "Als je maar ver genoeg wordt uitgekleed, sta je uiteindelijk in je hemd. Dat ondervindt ook Assassin’s Creed Mirage. Alles wat niet met sluipmoorden te maken heeft wordt achterwege gelaten, maar er wordt ook niks nieuws aan toegevoegd. Het resultaat is bij vlagen nostalgisch en vermakelijk, maar uiteindelijk zo vluchtig als een luchtspiegeling."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

TEST

0

Aanbevolen voor jou