Assassin's Creed Mirage ontvangt deze week New Game Plus-modus

Assassin's Creed Mirage ontvangt deze week New Game Plus-modus

De permadeath-modus is uitgesteld naar begin volgend jaar

In de loop van deze week wordt New Game Plus middels een gratis update aan Assassin's Creed Mirage toegevoegd.

Dat heeft Ubisoft bekendgemaakt. New Game+ betekent dat spelers na het uitspelen van een game opnieuw kunnen beginnen met het verhaal, waarbij men de geboekte voortgang en uitrusting behoudt. Wanneer de update deze week precies verschijnt is op moment van schrijven niet bekend.

Het was in eerste instantie ook de bedoeling dat de update een 'permadeath'-modus zou toevoegen. Wanneer spelers dan doodgaan in het spel, moeten ze helemaal opnieuw beginnen. Ubisoft heeft echter later weten dat deze optie ergens begin 2024 pas toegevoegd wordt.

Assassin's Creed Mirage kwam op 5 oktober van dit jaar uit en keerde terug naar de roots van de serie. Spelers besturen assassijn Basim door een kleinere stad in een korter avontuur dan we de afgelopen jaren gewend zijn van de reeks.

De game werd wisselend ontvangen. Lars Cornelis gaf Mirage een 6,5 in zijn review: "Als je maar ver genoeg wordt uitgekleed, sta je uiteindelijk in je hemd. Dat ondervindt ook Assassin’s Creed Mirage. Alles wat niet met sluipmoorden te maken heeft wordt achterwege gelaten, maar er wordt ook niks nieuws aan toegevoegd. Het resultaat is bij vlagen nostalgisch en vermakelijk, maar uiteindelijk zo vluchtig als een luchtspiegeling."

View post on X
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond dit een van de minst leuke AC games die ik gespeeld heb en ik was er ook binnen no time doorheen. Ik denk niet dat ik hem nogmaals ga spelen.

0

Aanbevolen voor jou