Assassin's Creed Mirage krijgt New Game+ via gratis update

Assassin's Creed Mirage krijgt New Game+ via gratis update

Het is geen luchtspiegeling...

Assassin's Creed Mirage krijgt volgende maand een update die New Game+ aan het spel toevoegt.

Dat heeft Ubisoft bekendgemaakt. Een precieze releasedatum voor de update is nog niet bekend, maar volgens de uitgever moet hij in december uitkomen. New Game+ betekent over het algemeen dat je na het uitspelen van de game opnieuw kunt beginnen met het verhaal, waarbij je je voortgang en uitrusting behoudt.

Naast de New Game+-modus voegt de update ook een 'permadeath'-modus toe: als je doodgaat in het spel, moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Volgens Ubisoft is deze optie voor de ervaren Assassins bedoeld.

Assassin's Creed Mirage kwam op 5 oktober van dit jaar uit en keerde terug naar de roots van de serie. Spelers besturen assassijn Basim door een kleinere stad in een korter avontuur dan we de afgelopen jaren gewend zijn van de reeks.

De game werd wisselend ontvangen. Onze Lars gaf Mirage een 6,5 in zijn review: "Als je maar ver genoeg wordt uitgekleed, sta je uiteindelijk in je hemd. Dat ondervindt ook Assassin’s Creed Mirage. Alles wat niet met sluipmoorden te maken heeft wordt achterwege gelaten, maar er wordt ook niks nieuws aan toegevoegd. Het resultaat is bij vlagen nostalgisch en vermakelijk, maar uiteindelijk zo vluchtig als een luchtspiegeling."

View post on X
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik was erg teleurgesteld in Valhalla vanwege de saaie wereld en het missen van het Assassin’s Creed gevoel. Deze game heeft een betere stad en betere sfeer, maar alles is technisch zo belachelijk slecht dat al het spelplezier er uit is geperst. Niet normaal hoe dom vijanden zijn, hoe ongebalanceerd de game is wat betreft de kracht van vijanden op de moeilijkste modus en wat ongelofelijk vaak maar ik mee dat poppetjes vast lopen tegen obstakels. De lipsync is beter gedaan in de originele GTA 5 en het verhaal is zo belachelijk slecht dat je niet eens maar een beetje wordt meegetrokken. Ik kan me niet voorstellen dat je de game nog eens zou willen spelen. Wat een aanfluiting. Van één van mijn favoriete franchises naar absolute bagger. Zonde.

[Reactie gewijzigd door SilentF0rce-1 op 16 november 2023 - 15:56]

0
test

Al zou ik NG+ interessant vinden, Mirage heb ik al een week of zo terug van mijn harde schijf gegooid.

0

Aanbevolen voor jou