Assassin's Creed: Codename Red verschijnt ergens voor april 2025

Assassin's Creed: Codename Red verschijnt ergens voor april 2025

Star Wars Outlaws komt nog dit jaar uit

Ubisoft is van plan om Assassin's Creed: Codename Red voor april 2025 uit te brengen.

Dat liet de uitgever weten tijdens het bekendmaken van zijn fiscale cijfers van het derde kwartaal, die eind december eindigde. CEO Yves Guillemot praatte over het veelbelovende aankomende fiscale jaar - dat op 1 april begint - en vertelde daarbij dat de nieuwe Assassin's Creed-game ergens in dat jaar uitkomt. Daarbij moet Star Wars Outlaws ergens in 2024 verschijnen.

Ubisoft kondigde eerder al plannen aan om een soort 'hub' voor de Assassin's Creed-franchise te lanceren genaamd Assassin's Creed Infinite. Daarbinnen zal Codename Red verschijnen. Codename Red is het nieuwe hoofddeel in de reeks, en speelt zich in het oude Japan af. Ubisoft claimt dat Codename Red een nieuwe periode binnen de franchise in zal luiden, wat nieuwe technologie en gameplay met zich meebrengt.

Het is niet bekend wanneer er meer rondom Codename Red wordt onthuld. Guillemot: "We kijken er naar uit om de volledige creatieve mogelijkheden van Ubisoft-teams die hard werken aan het succes van deze games te onthullen."

Tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers bevestigde Ubisoft overigens ook het gerucht dat Valiant Hearts: Coming Home naar consoles en pc komt. Daarnaast liet men weten dat de verkoop van Assassin's Creed Nexus VR tegenvalt en dat het bedrijf daarom niet zijn investeringen in vr-games gaat verhogen.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop dat Ubisoft eindelijk weer wat moois neer kan zetten wat AC betreft, maar ik hou mijn hart vast

0

Aanbevolen voor jou