'Assassin's Creed: Codename Red-hoofdpersoon gebaseerd op echte samoerai'

'Assassin's Creed: Codename Red-hoofdpersoon gebaseerd op echte samoerai'

Een van de hoofdpersonages is schijnbaar gebaseerd op de Afrikaanse samoerai Yasuke

Een van de speelbare hoofdpersonages in Assassin's Creed: Codename Red zou gebaseerd zijn op een samoerai die echt heeft bestaan.

Dat claimt Insider Gaming te hebben vernomen. Eerder dit jaar meldde die website al dat de game twee speelbare personages bevat: een vrouwelijke shinobi en een Afrikaanse samoerai. Laatstgenoemde zou gebaseerd zijn op de Afrikaanse samoerai Yasuke. Hoewel veel van de verhalen rondom hem in fictie berusten, bestond hij wel echt. Het zou daarmee dan ook het eerste hoofdpersonage in de Assassin's Creed-reeks zijn die echt heeft bestaan.

Er zijn ook nieuwe details over de vrouwelijke shinobi die in het spel zou zitten aan het licht gekomen. Zij zou Naoe Fujibayashi heten en de dood van haar vader willen wreken. Het zou de dochter zijn van de tevens echt bestaande Fujibayashi Nagato, die als een van de drie beroemde ninja's wordt beschouwd. Op het LinkedIn-profiel van een Ubisoft-werknemer verscheen onlangs mogelijk artwork van dit personage.

Vorig jaar onthulde Ubisoft de toekomst van de Assassin's Creed-franchise. Naast het eerder dit najaar uitgekomen Assassin's Creed Mirage komt er een soort 'hub' uit voor de franchise genaamd Assassin's Creed Infinity. Als onderdeel daarvan zullen de games Assassin's Creed: Codename Red en Codename Hexe uitkomen. Eerstgenoemde is een game die zich in het oude Japan afspeelt.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Interessant ben heel benieuwd naar dit spel

0
test

Het zou toch wat zijn; eindelijk een AC in Japan en dan laten ze je alsnog als een zwarte man spelen. Echte toewijding aan diversiteit.

1
test

Ja precies! Laat de main game een japanse man of vrouw zijn. En laat een eventuele story dlc over hem gaan dan 😅

0

Aanbevolen voor jou