Ark: Survival Ascended verschijnt morgen op PlayStation 5

Ark: Survival Ascended verschijnt morgen op PlayStation 5

Na lang uitstel

Ark: Survival Ascended komt morgen uit op de PlayStation 5.

Dat heeft ontwikkelaar Studio Wildcard onthuld op sociale media. De PlayStation 5-versie van de survivalgame stond gepland na verschillende uitstellen gepland voor release in december, maar komt dus al iets eerder uit. De game is vanaf morgen om 18.00 uur Nederlandse tijd te downloaden op de Sony-console.

De online servers van de game zijn op dat moment niet direct beschikbaar. Dat gebeurt pas enkele uren na release. Volgens Studio Wildcard is dat zo om iedere speler een eerlijke kans te geven om deel te nemen aan een sessie. Een exacte tijd noemt de ontwikkelaar daarbij niet.

Ark: Survival Ascended kwam eerder al uit op Xbox Series X en S en pc. Het betreft een remake van het oorspronkelijke Ark, draaiende op Unreal Engine 5. Verder bevat de nieuwe versie een verbeterde user interface, nieuwe opties om personages aan te passen en splitscreen multiplayer.

De game werd eerder dit jaar aangekondigd toen bleek dat Ark 2 werd uitgesteld naar het einde van 2024. De aankondiging bracht wat controverse met zich mee, omdat Studio Wildcard liet weten dat de oorspronkelijke versie van Ark: Survival Evolved offline zou gaan met de komst van Survival Ascended.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een top game is Ark Survival. Een van de beste games die ik gespeeld heb, punt. Het enige waar ik mij aan irriteerde was dat je niet te ver uit elkaar kon bewegen in de offline multiplayer. Ik hoop dat ze daar een betere oplossing voor hebben gevonden.

0

Aanbevolen voor jou