Apex Legends-spelers kunnen op favoriete modus stemmen

Apex Legends-spelers kunnen op favoriete modus stemmen

De winnaar krijgt een speellijst in het nieuwe seizoen

Respawn Entertainment roept Apex Legends-spelers op om te stemmen op hun favoriete modus. De winnaar krijgt een eigen speellijst tijdens het eerste in-game evenement van het nieuwe seizoen Arsenal.

Spelers krijgen de keuze uit Control, Team Deathmatch en Gun Run, de drie modi die momenteel via de Mix Tape-speellijst te spelen zijn. Stemmen is nog mogelijk tot morgen en kan via deze link. Stemmen is mogelijk zonder in te loggen. Respawn maakt op 18 mei de winnaar bekend.

Control is een modus waarin spelers strijden om drie verschillende punten op de map, vergelijkbaar met Domination uit de Call of Duty-games. In Gun Run strijden spelers tegen elkaar en krijgen ze bij elke kill een nieuw wapen in hun handen. In Team Deathmatch strijden twee teams om wie het snelst vijftig kills kan maken.

Het nieuwe seizoen, genaamd Arsenal, begint op 9 mei. Arsenal voegt onder andere een nieuw progressiesysteem voor de wapens toe. Ook ondergaat de competitieve modus flinke veranderingen. Ballistic is het nieuwe speelbare personage.

Apex Legends is gratis beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou