Anderhalve minuut aan God of War Ragnarök-gevechten

Anderhalve minuut aan God of War Ragnarök-gevechten

In een nieuwe gameplayvideo laat Game Informer zien waarom het motto van de God of War Ragnarök-ontwikkelaars “speel met je eten” is.

Watch on YouTube

Afgelopen donderdag werden al screenshots uit bovenstaande gameplayvideo getoond, en toen werd ook bekend dat de filosofie van de God of War Ragnarök-ontwikkelaars - in ieder geval wat de gevechten betreft - neerkomt op: “Kratos speelt met zijn eten.” Hoe hij dat doet wordt getoond met anderhalve minuut aan gameplay.

Zo toont Kratos een deel van zijn arsenaal. Onder andere zijn Blades of Chaos, bijl en een schild zijn in actie te zien. Nieuw in Ragnarök is de mogelijkheid om op driehoekje te drukken om de Signature Move van Kratos’ wapen te gebruiken. Zo kan Kratos zijn wapen sterker maken met behulp van vuur of ijs.

Atreus rent als vanouds rond met zijn pijl-en-boog en assisteert zijn vader onder andere door vijanden te verdwazen en beet te pakken, en door spookachtige bondgenoten op te roepen en mee te laten vechten.

God of War Ragnarök komt op 9 november uit voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vijanden lijken beetje iemand uit thundercats maar dan zonder kleding

0
test

Ik ga het niet eens kijken. Wil er zo goed als spoilervrij in gaan. Heb alleen de e3 trailer gezien toen de game voor het eerst werd getoond :P

0

Aanbevolen voor jou