Amsterdamse map Vondel te zien in nieuwe Warzone-trailer

Amsterdamse map Vondel te zien in nieuwe Warzone-trailer

Komt op 14 juni uit

De op Amsterdam gebaseerde Warzone-map Vondel wordt uitgelicht in een nieuwe trailer.

De video werd tijdens Summer Game Fest getoond en is hieronder te bekijken. De trailer bevat beelden van verschillende locaties die op de map te vinden zijn. Het nieuwe seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone begint op 14 juni om 18:00 Nederlandse tijd. 

In het vierde seizoen van Warzone 2.0 worden ook diverse nieuwe features worden toegevoegd, zoals de Tactical Amphibious Vehicle (TAV), dynamische mist, een nieuwe Field Upgrade en de terugkeert van Favorite Supply Boxes. De Al Mazrah-map wordt topografisch gezien licht aangepast en Ranked Play krijgt een reset - de eerste volledige serie vindt gedurende dit vierde seizoen plaats. In het midden van het vierde seizoen wordt zoals gezegd standaard battle royale aan Vondel toegevoegd, maar ook een nieuwe Gulag gebaseerd op de locatie.

Ook het vierde seizoen van Modern Warfare 2 brengt nieuwe content met zich mee, waaronder zes nieuwe maps: de in CoD4: Modern Warfare verschenen core map Showdown, de core map Kunstenaar District, de Gunfight-maps Penthouse en Mercado en de Battle-maps Mawizeh Marshlands en Ahkdar Village. Verder worden 12v12 Search & Destroy en 12v12 Prisoner Rescue aan de standaard playlist toegevoegd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

geen afval op straat, geen fietsen overal en geparkeerde auto's....

0

Aanbevolen voor jou