Among Us nu beschikbaar op PlayStation VR2, Vampire Survivors-dlc onthuld

Among Us nu beschikbaar op PlayStation VR2, Vampire Survivors-dlc onthuld

De Among Us-dlc voor Vampire Survivors verschijnt op 18 december voor Xbox en pc

De PlayStation VR2-versie van Among Us VR is nu beschikbaar. Ook komt er op Among Us gebaseerde dlc naar Vampire Survivors.

Among Us VR is - zoals de naam al aangeeft - de virtualrealityversie van het populaire spel Among Us. De vr-versie kwam vorig jaar uit op Steam, Quest en Rift. De vr-versie is ontwikkeld door Schell Games, maker van onder andere I Expect You to Die.

De game bevat alle elementen uit de reguliere game, maar dan in een driedimensionale omgeving. Net zoals in de oorspronkelijke game moeten spelers op een ruimteschip uitvinden wie van hun medespelers de moordenaar van het potje is. Er zou ook een versie van de game naar de eerste PlayStation VR komen, maar die is eerder al geannuleerd.

Op 18 december verschijnt er daarnaast Among Us-dlc in de hitgame Vampire Survivors op pc en Xbox. De uitbreiding heet Emergency Meeting en bevat negen personages, vijftien wapens, een level gebaseerd op Among Us, de mogelijkheid om in-game te toekomst te zien en meer. De dlc moet op een later moment naar de Switch- en mobiele versie van de game komen.

View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou