Among Us-map 'The Fungle' komt op 24 oktober uit

Among Us-map 'The Fungle' komt op 24 oktober uit

Een mysterieus, met paddenstoelen gevuld eiland

The Fungle, de nieuwe map voor Among Us, verschijnt op 24 oktober.

Dat werd eerder deze week aangekondigd. De map werd vorige maand al onthuld en toen werd ook duidelijk gemaakt dat hij ergens in oktober zou uitkomen, maar nu is de precieze datum bekend.

The Fungle is een mysterieus, met paddenstoelen gevuld eiland vol met verstopplekken, klussen en geheimen om te ontdekken. Logischerwijs worden er ook nieuwe taken voor crewleden toegevoegd.

Among Us kwam in 2018 uit en werd in 2020 een gigantische hit. In de game moeten spelers samen een ruimteschip onderhouden, terwijl een indringer de bemanning probeert te vermoorden. Gedurende de game is het zaak uit te vinden welke speler dat is. Het spel is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, pc, iOS en Android. Ook wordt er aan een PS VR2-versie gewerkt, al is daar geen releasedatum van bekend.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk hadden ze bij het maken van deze map wel door dat Among Us zo extreem populair is geworden omdat het zo simpel is. Iets wat ze duidelijk niet in de gaten hadden toen ze Airship maakte.

0

Aanbevolen voor jou