Among Us-animatieserie bevat stemmen van Elijah Wood en Ashley Johnson

Among Us-animatieserie bevat stemmen van Elijah Wood en Ashley Johnson

Ook Yvette Nicole Brown en Randall Park zijn van de partij

Een deel van de cast van de aankomende animatieserie gebaseerd op Among Us is aangekondigd. Onder de castleden vallen Elijah Wood en Ashley Johnson.

Dat werd via social media aangekondigd. Johnson is vooral bekend voor haar rol als Ellie in de The Last of Us-games, en Wood van zijn rol als Frodo in de The Lord of the Rings-films. Johnson gaat de rol van 'Purple' en Wood de rol van 'Green' spelen. De rol van 'Orange' wordt daarnaast vertolkt door Yvette Nicole Brown (bekend van Community). Randall Park (Fresh of the Boat) tot slot zal de rol van 'Red' spelen.

Vorig jaar werd aangekondigd dat er een animatieserie gebaseerd op Among Us wordt gemaakt. De beschrijving van de serie lijkt erg op het concept van de game: "Leden van je crew zijn vervangen door een buitenaardse gedaanteverwisselaar die chaos wil schoppen, het schip wil saboteren en iedereen wil doden. Vind de bedrieger of wordt een slachtoffer van zijn moordpogingen." Het is niet bekend wanneer de animatieserie precies verschijnt of waar de serie te zien zal zijn.

Among Us kwam in 2018 uit en werd in 2020 een gigantische hit. In de game moeten spelers samen een ruimteschip onderhouden, terwijl een indringer de bemanning probeert te vermoorden. Gedurende de game is het zaak uit te vinden welke speler dat is. Het spel is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, pc, iOS en Android.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou