Alkimia Interactive werkt aan remake van Gothic

Alkimia Interactive werkt aan remake van Gothic

THQ Nordic heeft aangekondigd dat de Spaanse studio Alkimia Interactive de remake van Gothic op zich neemt.

Eerder gaf THQ Nordic al aan dat Gothic ontwikkeld zou worden door een Spaanse studio, maar inmiddels is bekend dat het om de nieuwe studio Alkimia Interactive gaat.

Verder verscheen er eerder ook een speelbare teaser van de remake op Steam. Na de vele positieve reacties besloot de uitgever groen licht te geven voor het ontwikkelen van de Gothic-remake. Alimia Interactive zegt veel passie te hebben voor rpg-spellen en wil dan ook een top-notch rpg-studio worden.

Het is nog onduidelijk wanneer de game precies verschijnt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goede herinneringen aan Gothic 2. Ik weet nog dat een vriend me probeerde te overtuigen dat het een beter spel was dan Morrowind, waar ik op dat moment helemaal gek op was. Ik verklaarde hem voor gek. Paar jaar later als nog Gothic 2 gespeeld en kan hem alleen maar gelijk geven.

0

@Baukereg Ik snap de drang niet heel erg om games op deze manier op een ranglijst te zetten. Het zijn simpelweg beide goede games op hun eigen manier en ze leven beide in een aparte doelgroep. Meer speelplezier voor jou dat je nu toevallig beide games kunt verteren.

0

Aanbevolen voor jou