Activision heeft Call of Duty-titels al vooruit gepland tot 2027

Activision heeft Call of Duty-titels al vooruit gepland tot 2027

Verrassing?

Activision Blizzard heeft de toekomstige Call of Duty-games al tot 2027 vooruit gepland.

Dat vertelt Activision-baas Rob Kostich in gesprek met GamesBeat. In het interview doet Kostich een boekje open over de toekomst van de schietspelreeks die al twintig jaar loopt. "We zitten constant in onze planfase, onze langetermijnplanfase. Nu hebben we games gepland tot en met 2027." Om welke titels het de komende jaren gaat, maakt hij niet bekend.

Het bedrijf heeft volgens hem geleerd van elke game in de reeks en blijft op zoek naar de zogenaamde sweet spot als het gaat om de setting waar de games zich in afspelen. "Je ziet dat Modern Warfare en Black Ops enorm populair zijn. Maar we hebben ook andere games gehad die het heel goed deden, zoals Call of Duty: WW2 van Sledgehammer Games in 2017. We vinden dat we verschillende ervaringen moeten bieden, zodat mensen het gevoel hebben dat ze nieuwe soorten plezier ervaren."

De eerstvolgende Call of Duty-game heet Modern Warfare 3 en komt op 10 november uit. Morgen wordt de multiplayermodus officieel onthuld tijdens Call of Duty: Next. Dit weekend begint de bèta van de game op de PlayStation 5. Volgende week is het ook de beurt aan spelers op Xbox en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Remake na remake na remake na remake. 20 jaar door...

0
test

Remake eerder reboots wat dat zijn mw 1 2 en 3 nu.

0
test

Ze rebooten the franchise want ze kunnen niks beters verzinnen.

1

pas wel goed bij de Xbox studio’s alles herkauwen en oude ips nieuw leven in blazen maar zelf wat verzinnen ho maar. Weet dat playstion momenteel hetzelfde doet maar die ips zijn tenminste nog voor een groot gedeelte wel ontstaan bij PlayStation af en toe nog wat verfrissends met returnal en ghost of Tsushima.

[Reactie gewijzigd door TripleR40 op 4 oktober 2023 - 22:50]

-2

Aanbevolen voor jou