Actiegame Stellar Blade verschijnt op 26 april voor PlayStation 5

Actiegame Stellar Blade verschijnt op 26 april voor PlayStation 5

Game is sinds 2019 in ontwikkeling bij Zuid-Koreaanse studio Shift-Up

De releasedatum van Stellar Blade is bekendgemaakt: de game komt op 26 april uit.

Tijdens de State of Play werd tevens een nieuwe trailer van de game getoond, waarin de setting van het spel uitgebreid werd getoond en diverse personages werden voorgesteld.

De Zuid-Koreaanse ontwikkelaar Shift-Up werkt al sinds 2019 aan Stellar Blade - dat oorspronkelijk de naam Project Eve droeg. De game speelt zich af in de nabije toekomst, waarbij de mensheid van de aarde wordt verbannen na het verliezen van een oorlog tegen de 'NA:tives'. Om de aarde weer terug te winnen, kruipen spelers in de huid van Eve. Zij moet het tij keren voor de mensheid.

De game draait vooral om de hectische gevechten, vol met aanvallen, verdedigingsmoves en vloeiende combo's. Spelers spelen nieuwe skills en items vrij en worden zo steeds sterker. Daarbij kunnen spelers missies aannemen van verschillende inwoners van de spelwereld. Stellar Blade verschijnt op PlayStation 5.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik krijg soms het gevoel dat er een filter over ligt om de kleuren fletser te maken. Beetje jammer voor mij.

0
test

Misschien kan het aangepast worden. We zullen zien als hij uitkomt. Ik vind hem er alvast goed uitzien. (En het hoofdpersonage ook ipv die lelijke vrouwen in westerse games tegenwoordig)

0
test

lol, daar ga 'k niet over discussiëren :-D En het kan idd wel een goed game zijn he, gameplay first, maar ik meende me eerste views met mooiere kleuren te herinneren.

0

Aanbevolen voor jou