Acteur Spider-Man onderzocht verslaving voor Venom-rol

Acteur Spider-Man onderzocht verslaving voor Venom-rol

Spinteressant...

Stemacteur Yuri Lowenthal heeft het gedrag van verslaafde mensen onderzocht voor zijn rol in de aankomende game Spider-Man 2.

Dat onthulde de acteur tijdens de beurs MomoCon, opgetekend door The Direct. In de nieuwe game komt Peter Parker in aanraking met Venom, wat hem veel krachten oplevert maar ook zo zijn duistere kanten heeft.

"We hebben hard gewerkt als team om iets te vinden dat goed was, want soms klonk het gewoon komisch als ik, weet je wel, boos werd", zegt Lowenthal. "We moesten niveaus vinden en het geloofwaardig maken. Ook al is het niet echt, het moet wel echt voelen."

"We hebben gekeken naar verslaving bij mensen en het gedrag van verslaafde mensen", vervolgt hij. "Dat is waar we inspiratie en die niveaus uit hebben gehaald. Het is niet altijd hetzelfde."

Bij de PlayStation van Showcase werd vorige week veel gameplay getoond van Spider-Man 2, al is een releasedatum nog niet bekend. In de beelden is te zien hoe Peter Parker omgaat met de aanwezigheid van Venom in zijn pak. Overigens wordt Venom zelf gespeeld door Tony Todd.

Watch on YouTube
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

IK vind die stijl van Venom echt niet mooi in deze game. V

-4
test

Ik wel. Heeft iets organisch. En Venom hebben we nog niet gezien, buiten de eerste trailer. Sluit toch perfect aan bij de Venom die we kennen uit de comics en het MCU-verse?

3
test

Deze gebruiker is verwijderd

-6

Hij is door best een aantal verschillende comic creators getekend en daar komt ie best behoorlijk bulky in voor, maar niet heel veel meer. Ik vind de mooiste/beste variant nog altijd van Todd McFarlane

-6

Deze gebruiker is verwijderd

8

@Yeen ik heb vanavond voor de gelegenheid een mooi flesje bubbels opgetrokken🍾

4

Deze gebruiker is verwijderd

3

Deze gebruiker is verwijderd

2

Aanbevolen voor jou