Acteur Jack Black wil graag Red Dead Redemption- en GTA-verfilmingen zien

Acteur Jack Black wil graag Red Dead Redemption- en GTA-verfilmingen zien

'Ik kan maar niet begrijpen dat ze die films nog niet hebben gemaakt'

Acteur Jack Black, onder andere bekend van diverse gameverfilmingen, heeft zich uitgesproken over zijn wens om verfilmingen van Red Dead Redemption en Grand Theft Auto te zien.

Dat meldt hij in de Inside Total Film-podcast (via GamesRadar). "Ik kan maar niet begrijpen dat ze nog geen film hebben gemaakt van de spellen van Rockstar Games. Grand Theft Auto, maar vooral Red Dead Redemption. Die games zijn al net films, weetje? Dat is het ding een beetje: sommige games zijn al half op weg om dergelijke verhalen te vertellen, en er zijn films die net als games aanvoelen."

Black heeft de laatste tijd steeds vaker rollen in gamefilms. Zo sprak hij in The Super Mario Bros. Movie de stem van Bowser in, speelt hij Claptrap in de aankomende Borderlands-film en zal hij ook in de Minecraft-film een rol spelen. Black speelt daarnaast graag games, zoals hij op zijn YouTube-kanaal met enige regelmaat laat zien. Hij speelde ook de hoofdrol in de Double Fine-game Brütal Legend.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zou wel graag een Brutal Legends 2 willen spelen

1
test

tjah beetje random opmerking van een acteur. Mogelijk plaatst hij dit vooral omdat hij Wat game verfilmingen heeft gedaan. Maar ik ben het kwa inhoud wel met hem eens. Denk dat dit mooie films of zelfs niet al te lange series zouden kunnen zijn. Misschien zou het een mooie 8 delige mini serie kunnen zijn per game. andersom zijn er genoeg westerns die iets in dezelfde richting gedaan hebben dus voor de fans is er al genoeg klassiek wat in deze sfeer past.

0

Aanbevolen voor jou