Aankomende Cyberpunk 2077-update voegt werkend metronetwerk toe

Aankomende Cyberpunk 2077-update voegt werkend metronetwerk toe

De update komt net als de Ultimate Edition aanstaande dinsdag uit

CD Projekt Red heeft de inhoud van de aankomende update 2.1 voor Cyberpunk 2077 onthuld, waaronder een werkend metronetwerk.

Het bedrijf deed dit tijdens een livestream die vanmiddag werd gehouden. Een van de grootste toevoegingen is een werkend metrostation in Night City, zeker aangezien zowel de trailer van Cyberpunk 2077 als de Phantom Liberty-trailer dit al toonden.

Mensen kunnen de negentien verschillende metrostations in Night City als fast travel-punten gebruiken, maar ook fysiek plaatsnemen in de metro en de rit uitzitten, al kan dit op elk moment geskipt worden. Er zijn vijf metrolijnen te vinden. De metro's komen wel pas na het Konpeki Plaza-gedeelte van de game beschikbaar.

De update geeft spelers ook de mogelijkheid om altijd een radio me te dragen en dus ook naar muziek te luisteren wanneer men niet in een voertuig zit. Er kan echter niet naar geluisterd worden wanneer er verhalende dialogen of gescripte muziek hoorbaar zijn. Verder worden er verbeteringen aan baasgevechten doorgevoerd, waaronder het gevecht met Adam Smasher. Er worden daarnaast meer voertuigen toegevoegd, waaronder vijf motoren en Johnny Silverhands Porsche 911.

CD Projekt Red laat weten dat de patch nog meer inhoud omvat, maar dat wordt pas via de patch notes onthuld. Update 2.1 komt in ieder geval aanstaande dinsdag uit, op dezelfde dag als de Ultimate Edition van de game. De speciale editie bundelt het basisspel en alle laatste updates, plus de uitbreiding Phantom Liberty, die op 25 september van dit jaar verscheen.

Eerder deze week liet ontwikkelaar CD Projekt Red al weten dat het grootste gedeelte van de studio - bijna 330 mensen - aan de nieuwe The Witcher-game werkt. De nieuwe game draagt de projectnaam Project Polaris. Duidelijk is dat het spel het begin van een nieuwe trilogie in moet luiden. Hoewel de release van de game nog lange tijd op zich kan laten wachten, is het de bedoeling dat de twee vervolgen relatief snel uit moeten komen. De drie games zouden vanaf de release van de eerste game in een tijdspanne van zes jaar moeten verschijnen. Verder is bekend dat de game op Unreal Engine 5 wordt ontwikkeld.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

”Johnny Silverhands Porsche 911”? Die zat er toch al in. Volgens mij heb ik die nu al.

0
test

Deze is een cabrio versie met een (naar mijn mening) lelijke gele achterkant. Ze hebben overigens nog 5 motors toegevoegd. Wat ik dan weer leuk vind, je kan er sneller mee door het verkeer en blijkbaar ook front en backflips doen als je een goede schans vindt.

[Reactie gewijzigd door do365nic op 2 december 2023 - 15:25]

0
test

Ben eergister weer met de game begonnen op PS5, en het is al een heel verschil met de game die ik speelde op launch day op de PC. Toen ook erg van genoten, maar het is nu wel echt de game die het had moeten zijn. Geniet er nu weer super veel van, en kan niet wachten tot ik me bevind in het phantom liberty verhaal. Hopelijk pik ik nog wat van de update! :D

0

Aanbevolen voor jou