A.K.I. is het tweede dlc-personage voor Street Fighter 6

A.K.I. is het tweede dlc-personage voor Street Fighter 6

Komt ergens deze herfst beschikbaar voor mensen die de seizoenspas hebben gekocht

Tijdens EVO 2023 werd het tweede dlc-personage voor Street Fighter 6 onthuld: A.K.I.

Er is nog nagenoeg niets bekend over A.K.I., behalve dat ze uit China komt en wordt omschreven als een "maniakale fan van gif". In onderstaande video zijn de eerste beelden van het compleet nieuwe personage te zien. Na de vorige maand uitgekomen Rashid is dit het tweede dlc-personage voor de game. Ze wordt ergens deze herfst aan de game toegevoegd, al moet men wel eigenaar zijn van de seizoenspas.

Watch on YouTube

Ook werd een samenwerking met Teenage Mutant Ninja Turtles onthuld. Morgen verschijnt er een gratis update voor de game waarmee stickers, outfits en emoji gebaseerd op de Turtles aan het spel worden toegevoegd.

Watch on YouTube

Tijdens EVO 2023 afgelopen weekend werden niet alleen allerlei toernooien in fighters gespeeld, er werden ook diverse aankondigingen gedaan. Zo zijn Raven en Azucena bevestigd voor Tekken 8, wordt er gewerkt aan een update voor Killer Instinct, maken Reptile, Ashrah en Havik deel uit van Mortal Kombat 1, is Plankton een speelbaar personage in Nickelodeon All-Star Brawl 2 en is Fatal Fury: City of the Wolves onthuld. Van 26 tot en met 28 juli wordt EVO 2024 gehouden, al is er van 27 tot en met 29 april eerst EVO Japan 2024.

Street Fighter 6 is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Tom Kerkhof gaf in de Gamer.nl-recensie een 9 aan de game: "Door de gelikte presentatie, inventieve besturing en de uitgebreidste singleplayer-ervaring die de franchise ooit heeft gehad, is Street Fighter 6 toegankelijker dan ooit. Het spel oogt geweldig en speelt zelfs nog beter. Dit is zonder twijfel een van de leukste vechtspellen van de afgelopen tijd – en daarmee ook een van de beste delen uit de reeks."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben wel blij dat het een compleet nieuwe fighter is.

0
test

Een beetje een horror trailer. Ik ben geïntrigeerd.

0

Aanbevolen voor jou