44,7 miljoen mensen speelden Fortnite afgelopen zaterdag

44,7 miljoen mensen speelden Fortnite afgelopen zaterdag

Fortnite OG is afgelopen vrijdag van start gegaan

Het nieuwe seizoen van Fortnite blijkt een groot succes: afgelopen zaterdag werd de game door 44,7 miljoen unieke spelers gespeeld.

Dat liet Epic Games via social media weten. Het nieuwe seizoen ging afgelopen vrijdag van start en dat had het indrukwekkende spelersaantal dit weekend tot gevolg. Een piek van bijna 6,2 miljoen gelijktijdige spelers werd afgelopen zaterdag ook bereikt.

Het nieuwe seizoen wordt 'Fortnite OG' genoemd. Spelers kunnen het eiland uit de allereerste Fortnite Chapter verkennen. Het seizoen duurt maar een maand en er zijn dan ook maar vijftig tiers in de battle pass. Daarbij zal het eiland met elke update veranderen om een ander seizoen uit Chapter 1 na te bootsen.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Echt bizarre aantallen. En dan te denken dat de game op voorhand al leek te floppen tijdens de Early Acces. Echt knap hoe ze het op deze manier hebben weten te redden. Mijn kopje thee is het niet maar ik kan alleen maar respect hebben voor de manier waarop Epic Fortnite zo populair weet te houden.

0
test

Early Access was ook een hele andere game mode.

0
test

I know, daarom juist. Dat ze het op zo’n manier hebben weten aan te passen is toch bizar.

0
test

Weten te redden? Ze hebben letterlijk de battle royale modus gejat van PUBG omdat de ontwikkelaar van PUBG veel vragen stelde aan Epic hoe hij zo'n systeem moest bouwen in de Unreal Engine. Er is niks, maar dan ook helemaal niks origineels aan Fortnite BR. Ik vond de early access Fortnite ook veel leuker en heb die ook vanaf dag 1 gespeeld. Het is doodzonde dat ze die hebben laten vervallen en niet eens meer verder hebben ontwikkeld

0
test

Weten te redden ja. Welke manier boeit me verder vrij weinig. Beter goed gejat dan slecht bedacht. En 44,7 miljoen spelers zijn het met je oneens wat betreft de gameplay van de early access. 44,7 miljoen spelers -1 trouwens want ik vond de early access inderdaad ook veel leuker dan dit. Maar dat was het punt van mijn comment niet 😉

0
test

Voor Save the World komt af en toe nog wel content uit, maar hangt aan life support zeg maar. Maar dankzij BR zullen ze de stekker er niet uit trekken, en er zijn soms nog tot wel 10000 spelers actief. Ik speel het zelf nog dagelijks, mede door de gratis V-bucks (ben founder). En het is de beste manier om Battle Pass XP te farmen. Speel Save the World al sinds Augustus 2016 toen ik een closed alpha invite kreeg :)

0
test

Ik was RoboCop Rogue City aan het spelen, maar daar wordt geen artikel over geschreven dat ik dat aan het spelen was. Erg jammer dit! :-) (Ziek aantal spelers trouwens, niet normaal)

0

Aanbevolen voor jou