‘22 vechters uit Street Fighter 6 gelekt’

‘22 vechters uit Street Fighter 6 gelekt’

Een gedeeltelijk vechtersrooster van Street Fighter 6 is naar verluidt gelekt.

Volgend op Sony’s State of Play-presentatie, waarin Street Fighter 6 werd onthuld, is een deel van de speelbare personages uit het spel naar verluidt gelekt. Op fora als ResetEra worden illustraties van 22 personages gedeeld.

Onder de personages vallen in ieder geval de originele vechters die al in Street Fighter II zaten. Ook Cammy en Dee Jay (Super Street Fighter II), Akuma (Super Street Fighter II Turbo), Juri (Super Street Fighter IV) en Ed en Rashid (Street Fighter V) zijn te zien in de naar verluidt gelekte illustraties.

Nieuwe personages zijn ook te zien, namelijk een Mexicaanse vechter genaamd Lily, een Amerikaanse genaamd Kimberley en een Chineze vechter genaamd A.K.I. Deze gelekte afbeeldingen komen overeen met een drie maanden oude Reddit-post waarin een gebruiker een deel van deze personages omschrijft. 

Street Fighter 6 komt in 2023 uit voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S en pc. 

Street Fighter 6 lek
Street Fighter 6 lek
Street Fighter 6 lek
Street Fighter 6 lek
Street Fighter 6 lek
Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Begrijp niet helemaal waarom mensen dit spel of elk ander spel nog komen die elk jaar weer op precies zijn voortganger lijkt en speelt, is toch zonde van je geld.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Paul_Power Street fighter 5 kwam uit begin 2016 Dus even stellen dat ze elke jaar komen is wel beetje vreemd. Dat is bijna een hele console generatie die ze zo wachten. Street fighter 4 in 2008 Street fighter 3 in 1997 Street fighter 2 in 1991 Street fighter 1 in 1987 Dus waar zie jij dat ze elk jaar met een nieuwe game komen. En ja ze komen vaak met nieuwe versies als turbo en hyper en super. Maar die zullen ook veel minder door iedereen gekocht worden als ze een andere versie al hebben. Die zijn dus enkel om een bestaande game fan base uit te bouwen. Maar de games op zich komen lang niet elk jaar uit. Sterker nog het verbaasd me dat het sterren vechtspel van capcom er zoveel tijd tussen heeft.

0
test

@Paul_Power Dit is toch wel een Top 3 "domste comments" van de week waardig. Hoe je het wendt of keert, deel 5 kwam in 2016 uit. Deel 4 in 2009. Deel 3 in 1999/2000. Etc. En om te zeggen dat deze hetzelfde spelen, zelfs iemand die het niet speelt, hoort te weten dat het niet zo is.

0
test

Elk jaar????@Paul_Power

0

@Paul_Power Gefeliciteerd je hebt @Coola overtroffen als de inteelt Embryo van de week!

0

Aanbevolen voor jou