Vermelding van Bully 2 gevonden in GTA5-databaselek

Vermelding van Bully 2 gevonden in GTA5-databaselek

Ook wordt dlc voor GTA5 gerefereerd

In een databaselek van Grand Theft Auto 5 wordt Bully 2 vermeld. Dat is opvallend, omdat de game nooit is aangekondigd.

Het is niet bekend waarom een vervolg op Bully wordt vermeld in de database van Grand Theft Auto 5. Andere games die worden genoemd zijn Grand Theft Auto 4, Red Dead Redemption 2 en Midnight Club: Los Angeles.

Er doen al jaren geruchten de ronde over een tweede Bully-game. Zo zou Rockstar in 2008 aan de game hebben gewerkt, alvorens die versie in 2009 te annuleren. Verder zou Rockstar van plan zijn geweest tijdens The Game Awards in 2021 de game te onthullen, al is dit niet doorgegaan. Vorig jaar werd gemeld dat het spel alsnog in ontwikkeling is.

Overigens maakt de database ook melding van Cops N' Crooks-dlc voor Grand Theft Auto 5. Rockstar zou van plan zijn geweest deze modus, waarin spelers verdeeld zouden worden in teams van politie en criminelen, aan de game toe te voegen, maar dit zou geannuleerd zijn na de moord op George Floyd door een politieagent in 2020. Tot slot zou er ook verhalende dlc voor GTA5 in de planning hebben gestaan, waarin Trevor met een jetpack zou kunnen rondvliegen. Dit concept werd uiteindelijk gebruikt voor GTA Online in de vorm van de Doomsday Heist-missie.

Rockstar werkt op dit moment al geruime tijd aan Grand Theft Auto 6, dat zich volgens geruchten in en rondom Vice City afspeelt. Ergens begin december wordt de eerste trailer van de game onthuld.

View post on X
View post on X
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja, dat zegt volgens mij toch helemaal niks? 😂Als je in een database zou kijken van andere uitgevers zul je vast ook wel allemaal vervolg namen zien, toch?

0

Aanbevolen voor jou