Twisted Metal-televisieserie komt mogelijk dit jaar uit

Twisted Metal-televisieserie komt mogelijk dit jaar uit

De televisieserie gebaseerd op Twisted Metal zou dit jaar wel eens uitgezonden kunnen worden.

Daar hint Asaq Qizilbash, de baas van PlayStation Productions, naar in een tweet. De tweet in kwestie toont een filmpje waarin hij in een lift staat. Op de deuren van de lift is het Gran Turismo-logo te zien, en wanneer de deuren opengaan is artwork van The Last of Us op de muur te zien.

In de tweet meldt hij dat het "PlayStation Productions dit jaar in één liftritje" betreft. Daarmee refereert hij naar de aankomende Gran Turismo-verfilming en de HBO-serie The Last of Us. Hij meldt daarbij ook: "Je kunt het niet zien, maar mijn hoofd staat in brand", gevolgd door emoji's van een clown en vuur.

Dat laatste is overduidelijk een referentie naar het personage Sweet Tooth uit de Twisted Metal-reeks. Daarmee lijkt Qizilbash dus te suggereren dat de Twisted Metal-televisieserie ook dit jaar uitkomt.

Een paar jaar geleden werd al bevestigd dat er een live-action serie wordt gemaakt van PlayStation-franchise Twisted Metal. Sweet Tooth wordt ingesproken door Will Arnett (Bojack Horseman, Arrested Development) en gespeeld door worstelaar Samoa Joe, maar Anthony Mackie speelt de hoofdrol - hij kruipt in de huid van een outsider die een mysterieus pakketje door de woestenij moet vervoeren. Andere bevestigde acteurs zijn Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine), Thomas Haden Church (Spider-Man 3) en Neve Campbell (Scream). 

Vorig jaar bleek dat het eerste seizoen is opgenomen. Een officiële releasedatum is er nog niet, maar de serie moet op streamingdienst Peacock worden uitgezonden. Er gaan ook geruchten over een nieuwe Twisted Metal-game, al is dit nooit officieel bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou