Tweede seizoen The King of Fighters 15 begint in januari

Tweede seizoen The King of Fighters 15 begint in januari

Het tweede contentseizoen voor vechtspel The King of Fighters 15 gaat in januari 2023 van start.

Dat heeft ontwikkelaar SNK aangekondigd. Het bedrijf maakte eerder dit jaar al bekend dat in 2023 een tweede seizoen zou starten, maar nu is bekend dat dit in januari al gebeurt, al is een precieze releasedatum nog niet bekend.

Het tweede seizoen moet weer nieuwe speelbare personages toevoegen, te beginnen met Shingo Yabuki. Dan wordt ook de balans van de game op de schop genomen. Ergens in de lente moet vervolgens Kim Kaphwan als speelbaar personage toegevoegd worden. In de lente volgt ook een open bèta voor cross-play. Meer personages moeten daarna volgen.

The King of Fighters 15 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. De game scoorde een 7 op Gamer.nl: "The King of Fighters 15 is met zijn vertrouwde, diepgaande gameplay en herkenbare personages een vanzelfsprekend succes voor fans van de franchise. Wat betreft toegankelijkheid en presentatie is dit nieuwe deel echter niet overtuigend genoeg om boven de concurrentie uit te steken. Het spel zal dan ook niet veel nieuwe zieltjes winnen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou