Twee commentators voor Street Fighter 6 onthuld

Twee commentators voor Street Fighter 6 onthuld

Tasty Steve en James Chen zullen als commentators in Street Fighter 6 te horen zijn.

Dat heeft Capcom aangekondigd. Street Fighter 6 heeft een 'Real-Time Commentary Feature', waarmee bekende commentators over de actie heen praten om te vertellen wat er op het scherm te zien is. Dit moet een echte wedstrijd nabootsen. 

Zowel Tasty Steve als James Chen zijn bekende commentators in de scene. Eerder onthulde Capcom al dat Jeremy 'Vicious' Lopez en Aru (in het Japans) als commentators in de game te horen zijn.

Street Fighter 6 is al geruime tijd aangekondigd, maar tijdens de State of Play eerder dit jaar werd voor het eerst gameplay van het spel getoond. De game komt ergens in 2023 naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Capcom heeft al bevestigd dat het spel cross-play krijgt.

Watch on YouTube
Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Voor mij hoeft al die moderniteit niet zo in dit soort games. Een SF game wat zich meer afspeelt begin vorige eeuw ofzo en veel meer gebaseerd op archetypes van oude kung fu films dat zou ik ook weleens willen zien. Dacht ik ook weleens met Mortal Kombat. Al die Outworld onzin. Beetje fantasy mag wel maar hoe zou Mortal Kombat zijn als het er super realistisch uit ziet met de hedendaagse tactiek. Geen cyber en Outworld crap. Weer gebaseerd op de jaren 70 en 80 vechtfilms. En dan geen over de top fatalities maar gewoon realistische fatalities die misschien wel simpel zijn maar omdat het zo realistisch lijkt toch eigenlijk meer nasty. Geen liters bloed als je iemand een uppercut verkoopt. En als er dan daadwerkelijk wat bloed verschijnt dat je dan ook daadwerkelijk het gevoel krijgt dat je diegene hard hebt geslagen/geschopt.

0
test

Waar zijn de comments bij de Grand Theft Auto 6 column gebleven ?

0

@powerball je weet toch , slappe site, zonder echte journalistiek. Nieuws verzamelen van andere sites. En dan reageert er zo'n clown over indoctrinatie, moest gewoon lachen. Volgens mij heeft hij al zijn moeilijke woorden in een comment gezet, alsof het dan meer waar is of meer indruk maakt. Jammer dat ik er niet meer op kon reageren

0

Aanbevolen voor jou