'Tv-series God of War en Horizon ontvangen evenveel zorg als The Last of Us'

'Tv-series God of War en Horizon ontvangen evenveel zorg als The Last of Us'

Hoofd van PlayStation Productions stelt fans gerust

De aankomende televisieseries gebaseerd op God of War en Horizon moeten evenveel zorg ontvangen als de HBO-serie gebaseerd op The Last of Us.

Dat meldt Asad Qizilbash, hoofd van PlayStation Productions, in de Official PlayStation Podcast. Daarin bespreekt hij hoe belangrijk het is om PlayStation-franchises zorgvuldig te verfilmen.

"Dezelfde zorg en formule die we voor The Last of Us gebruikten, passen we toe op Horizon en God of War. We gaan het verhaal van de games vertellen omdat we dat kunnen, omdat het een serie is, we er de tijd en hoeveelheid episodes voor hebben. We gaan het niet proberen in een film van twee uur te proppen."

De series kunnen daarbij meer dan alleen de verhalen uit de games gebruiken. "Je krijgt het verhaal uit de games, maar we gaan mogelijkheden vinden om het breder te trekken en de wereld mee rop te bouwen. Dat kun in de games niet doen. Dat vind ik juist zo spannend; fans gaan er van houden omdat ze de game tot leven zien komen, maar ook omdat ze nieuwe dingen zien, zoals het geval was bij The Last of Us."

Zoals eerder aangekondigd zal de God of War-serie op Amazon Prime verschijnen, terwijl Netflix verantwoordelijk is voor de Horizon-serie. Het is niet bekend wanneer de series moeten verschijnen - er zijn nog nauwelijks details bekend over beide projecten.

In dezelfde podcast liet Qizilbash overigens ook weten dat mensen een animatieproject van PlayStation Productions kunnen verwachten.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb gehoord dat ze voor Kratos in Pedro Pascal een goede acteur hebben gevonden. Voor Aloy is het iets langer zoeken geweest maar niet geheel onverwacht is daar de keuze dan voor de verandering op Pedro Pascal gevallen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou