Trophies voor PS4-games werden kort als 'PS3' gelabeld op PSN

Trophies voor PS4-games werden kort als 'PS3' gelabeld op PSN

Eerder deze week werden alle Trophies voor PlayStation 4-games kort weergegeven als Trophies voor PlayStation 3-games op PlayStation Network.

Alleen de Trophies van PS5-games werden correct weergegeven - PS4-games lieten het PS3-logo zien. De fout werd kort daarna weer aangepast door Sony. 

Hoewel dit niets hoeft te betekenen, heeft het de speculatie over de mogelijkheid dat PS3-games backward compatibel worden aangewakkerd. Gamers speculeren dat Sony aanpassingen doet aan diens platforms om dit te bewerkstelligen, en dat de fout daar onderdeel van was.

Vorige week verschenen er immers al een aantal PS3-games op de PlayStation Store, terwijl die officieel helemaal niet te koop zijn. Er gaan al geruime tijd geruchten dat Sony een uitgebreider systeem voor backward compatibility gaat aankondigen, nadat er een patent is gevonden die daar op zou wijzen. Ook gaan er geruchten over een concurrent voor Xbox Game Pass waar oudere games gespeeld mee kunnen worden. Dit zou de codenaam Spartacus dragen en PlayStation Plus en PlayStation Now samenvoegen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wel aannemelijk ja, ze gaan niet als een grap een PS3 logo toevoegen. De timing is wel goed natuurlijk. Het is te kort na de openbaring om dit te zien als een reactie op het voelen van hete adem maar het zal zeker meehelpen om het Sony platform aantrekkelijker te maken. Backwards compatibility scoort nu eenmaal goed.

0

Aanbevolen voor jou