Tommy-stemacteur heeft nog geen The Last of Us: Part 3-script ontvangen

Tommy-stemacteur heeft nog geen The Last of Us: Part 3-script ontvangen

Jeffrey Pierce, de acteur die Tommy Miller van een stem voorziet in de twee The Last of Us-games, heeft nog geen script ontvangen voor het derde deel van de reeks.

Dat vertelt de stemacteur in gesprek met Dexerto. "Op dit moment is het op geen enkele manier begonnen", vertelt Pierce als hij wordt gevraagd naar deel drie. "Tenminste, niet dat ik weet. Ik zou het ook vreselijk vinden om hoge verwachtingen te hebben en er dan achter te komen dat het iets compleet anders wordt."

Pierce zegt wel volledig te vertrouwen op het schrijfwerk van regisseur Neil Druckmann. Hij verwacht dat het script van de derde game "perfect" zal zijn. "Dat is zoals het tot nu toe altijd geweest is. En als dat gebeurt en ik wordt gevraagd naar The Last of Us: Part 3, dan moet ik zeggen dat ik geen idee heb waar je het over hebt", grapt hij.

The Last of Us: Part 3 is tot op heden nog niet officieel aangekondigd. Bedenker Neil Druckmann liet eerder wel weten dat er "meer verhaal is om te vertellen".

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Want als dat wel zo was zou hij het natuurlijk doodleuk toegeven... Acteurs die het bestaan van een project of hun deelname aan een project ontkennen betekent echt helemaal niets, of het nou om televisie, film of video games gaat. Beste voorbeeld daarvan is Andrew Garfield die dagelijks moest ontkennen dat hij in Spider-Man No Way Home zat terwijl iedereen de foto's van hem met Tom Holland en Toby Maguire in pak al had gezien.

[Reactie gewijzigd door poklaan op 4 december 2023 - 16:39]

0

Aanbevolen voor jou