The Settlers: New Allies nu beschikbaar op consoles

The Settlers: New Allies nu beschikbaar op consoles

Verscheen afgelopen februari al op pc

The Settlers: New Allies is vanaf nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Amazon Luna.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. De game verscheen afgelopen februari al op pc. Ubisoft laat weten dat het spel ongeveer 12GB inneemt op PS4 10GB op Xbox en 6,7GB op Switch. Naast een standaard editie is er ook een Deluxe Editie verkrijgbaar met daarin diverse extra's.

De game moet op consoles nauwelijks verschillen van de pc-versie en alle content uit die editie bevatten, al zijn er in de online 4v4-wedstrijden op Switch maximaal 250 units beschikbaar in plaats van 500. Daarbij is er volledige cross-play en cross-progressie in alle versies beschikbaar.

The Settlers: New Allies laat spelers een eigen nederzetting opbouwen om het vervolgens tegen andere samenlevingen op te nemen. De game biedt drie modi: solo, hardcore en skirmish. In solo moeten spelers proberen een nieuwe samenleving op te bouwen voor de Elari. In hardcore worden diverse condities geïntroduceerd die het geheel een stuk moeilijker maken. In skirmish kunnen tot en met acht spelers met elkaar spelen tegen elkaar of tegen de computer.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dit een digitale game of ook op disk beschikbaar? Kan er niets over vinden wat disk betreft.

0
test

Gelocht en tot nu toe bevalr het mij prima. Wel wat aan de dure kant en helaas geen ps5/Xbox Series versie. @DarkraverX volgens mij is de game er alleen digitaal.

0

Aanbevolen voor jou