The Mercenaries nu beschikbaar voor Resident Evil 4 Remake

The Mercenaries nu beschikbaar voor Resident Evil 4 Remake

Het gaat om gratis downloadbare content

The Mercenaries-dlc is vanaf vandaag gratis te downloaden voor Resident Evil 4 Remake.

Eerder maakte Capcom al bekend dat de modus als gratis dlc naar de game zou komen. Het gaat om een bekende modus uit eerdere Resident Evil-games waarin spelers in arena's gebaseerd op het hoofdspel binnen de tijd zoveel mogelijk vijanden moeten doden. Dat gaat gepaard met leaderboards.

Personages kunnen in deze modus ook 'Mayhem Mode' gebruiken. Dit zijn unieke moves die volgens Capcom "nieuwe strategische en tactische diepgang" geven aan de modus. Iedereen die Resident Evil 4 Remake heeft kan de modus nu gratis downloaden. Hieronder is een trailer van de modus te zien.

Capcom heeft ook aangekondigd dat er meer dan vier miljoen exemplaren van Resident Evil 4 Remake zijn verscheept. Het gaat om exemplaren die wereldwijd aan winkels zijn geleverd en digitaal verkochte exemplaren. De game kwam op 24 maart uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X en S.

Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games binnen de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

Tom Kerkhof gaf in de Gamer.nl-recensie een 8,5 aan de game: "Resident Evil 4 neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke game en stopt dat in een glanzend nieuw jasje. Het eindresultaat is net zo actievol als voorheen, net iets griezeliger en vooral veel, véél mooier. Ondanks dat weet het spel nergens écht te vernieuwen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat deze remake dezelfde impact gaat hebben als zijn illustere voorganger."

Watch on YouTube
Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou