The Expanse-makers zouden aan God of War-serie werken

The Expanse-makers zouden aan God of War-serie werken

De makers van de geprezen sci-fi-serie The Expanse zouden aan een televisieserie gebaseerd op God of War werken.

Dat claimt Deadline te hebben vernomen. De serie zou in opdracht van Amazon worden gemaakt door Mark Fergus en Hawk Ostby, de mensen achter The Expanse. Ook The Wheel of Time-showrunner Rafe Judkins zou betrokken zijn bij het project, alsmede Sony Pictures Television en PlayStation Productions.

Verdere details zijn er nog niet, en Amazon en Sony hebben nog niet op het gerucht gereageerd. Sony is echter veel van diens PlayStation-franchises aan het verfilmen. Zo draait de Uncharted-film in de bioscoop en wordt er gewerkt aan een HBO-serie gebaseerd op The Last of Us. Ook komt er een film gebaseerd op Jak and Daxter en een serie gebaseerd op Twisted Metal.

In de loop van dit jaar moet God of War: Ragnarök naar PlayStation 5 en PlayStation 4 komen. Het is een vervolg op het in 2018 verschenen God of War.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zou eigenlijk nog veel meer van de Expanse willen zien, zo veel mogelijk nu. Stargate all over again :P

0

@-JK-: ik ook! Wat een geweldige serie. Laatste seizoen voelde wel wat gehaast.

0
test

ken de expanse niet, kijken hoe god of war in een serie kan had zelf het altijd meer als een film zien komen. Maar wat ik niet snap is dat sony niet voor een eigen streaming dienst gaat, ze hebben een grote studio en ook crunchyrole en zouden misschien wel sony music er zelfs bij kunnen doen alles in 1 zeg maar.

0
test

@hulstpower Wat niet is kan nog komen. Zou mij niets verbazen als Sony uiteindelijk ook met een eigen streamingdienst komt. Maargoed, misschien verdienen ze wel meer met het uitgeven van licenties en op die manier dat ze zelf niet zo'n hele service hoeven op te zetten en beheren. Dat is iets dat natuurlijk in de toekomst altijd nog kan.

0

Aanbevolen voor jou