Tactics Ogre: Reborn uitgelekt via PlayStation Store-tracker

Tactics Ogre: Reborn uitgelekt via PlayStation Store-tracker

Het bestaan van Tactics Ogre: Reborn is uitgelekt via een PlayStation Store-tracker.

De game wordt genoemd op PlayStation Store-tracker PSDeals. Daar valt te lezen dat het spel op 11 november verschijnt op PlayStation 5 en PlayStation 4. Ook zijn er screenshots van het spel uitgelekt.

Volgens de beschrijving die er bij stond, kunnen spelers diverse gameplayverbeteringen verwachten, waaronder snellere gevechten, autosaves en verbeterde besturing. Ook zijn de graphics verbeterd om aan de huidige standaarden te voldoen.

Logischerwijs worden op de PlayStation Store alleen PlayStation-platforms vermeld, dus het is mogelijk dat de game ook naar andere systemen komt. Het is niet duidelijk wanneer Square Enix de game officieel aankondigt.

Afgelopen april legde Square Enix in Japan al een handelsmerk vast voor Tactics Ogre: Reborn. Er werd toen al gespeculeerd dat het om een remaster van Tactics Ogre: Let Us Cling Together gaat. Vorig jaar werd al een remaster van de game vermeld op de uitgelekte Nvidia-lijst.

In 1995 verscheen op de Super Famicon in Japan de tactische rpg Tactics Ogre: Let Us Cling Together. In het Westen kwam de game naar PlayStation. Op PSP werd er in 2010 een remake van de game uitgebracht.

Tactics Ogre: Reborn
Tactics Ogre: Reborn
Tactics Ogre: Reborn
Tactics Ogre: Reborn
Tactics Ogre: Reborn
Tactics Ogre: Reborn

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nu staat er volgens mij nog maar een spel op de Nvidia leak te wacthen... Final Fantasy IX, ik hoop zo erg dat het waar is.

0

Hopelijk is er nu nog een kans op een Final Fantasy Tactics remake-- Al vraag ik mij af hoe ze het dit keer zouden vertalen

0

Aanbevolen voor jou