Stray is meest gewilde game op Steam

Stray is meest gewilde game op Steam

Kattengame Stray staat nu bovenaan de lijst met meest gewilde games op Steam.

Dat is in de lijst, gepubliceerd op SteamDB, te zien. Daarmee staat de game op dit moment op meer wenslijsten van Steam-gebruikers dan andere spellen.

Stray heeft onlangs The Day Before ingehaald. Het spel werd onlangs uitgesteld naar 2023. Dit komt omdat er overgeschakeld wordt naar ontwikkeling op Unreal Engine 5. Daarbij liet ontwikkelaar Fntastic weten dat er vrijwilligers meewerken aan de ontwikkeling van die game, wat bij sommige gamers mogelijk in het verkeerde keelgat is geschoten.

Tot slot komt Stray bijna uit, wat de hype rondom de game ook vergroot. Het spel verschijnt namelijk op 19 juli, en komt niet alleen op pc, maar ook op PlayStation 5 en PlayStation 4 uit. Mensen met PlayStation Plus Extra of Premium kunnen de game vanaf release kosteloos spelen.

Spelers verkennen in Stray een stad vol gekke robots door over daken te klimmen en door kleine ruimtes te kruipen. Ook is het mogelijk om naar robots te miauwen. Men bestuurt namelijk een kat. iam8bit brengt een fysieke versie op PlayStation 5 uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Tot slot komt Stray bijna uit, wat de hype rondom de game ook vergroot. Het spel verschijnt namelijk op 19 juni, en komt niet alleen op pc, maar ook op PlayStation 5 en PlayStation 4 uit. " Ik denk 19 juli?

0
test

@FukijamaPS4 Dat denk je correct!

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou