Steam-illustratie hint naar pc-release Sackboy: A Big Adventure

Steam-illustratie hint naar pc-release Sackboy: A Big Adventure

Mensen hebben een illustratie van de PlayStation-game Sackboy: A Big Adventure op Steam gevonden.

Eerder dit jaar lekten er al menu's uit waarin pc-settings voor de game waren te zien. Daarnaast werd het spel vorig jaar ook gespot in de Steam-database. Nu is er een icoontje gevonden op de Steam-servers zelf, zo meldt VGC. Het is dus zeer waarschijnlijk dat het spel naar Steam komt.

Sackboy: A Big Adventure kwam tegelijk met de release van de PlayStation 5 uit op PS5 en PS4. Het betreft een driedimensionale platformer die alleen of met meerdere spelers doorlopen kan worden - sommige levels zijn zelfs alleen met meerdere mensen speelbaar. Eerdere games met Sackboy in de hoofdrol - de LittleBigPlanet-spellen - lieten zich min of meer als 2D-platformers besturen.

Gamer.nl gaf een 7,5 aan de PS5-versie van de game: "Sackboy: A Big Adventure is de ultieme gezinsplatformer en daarmee een uitstekende lanceringsgame. Je kunt dit zonder na te denken kopen als je kinderen hebt. Maar jong én oud gaan van A Big Adventure genieten. Neem het traditionele platformen af en toe voor lief en je krijgt er bij vlagen een grote glimlach voor terug."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou