Square Enix brengt enquête uit in poging Babylon's Fall te verbeteren

Square Enix brengt enquête uit in poging Babylon's Fall te verbeteren

Square Enix heeft een enquête uitgebracht rondom Babylon's Fall in een poging "iedereen een nog betere game-ervaring te bieden".

In de eerste enquête worden zo'n beetje alle facetten van de graphics in de game aan de kaak gesteld, van het uiterlijk van de personages en vijanden tot de aanwezige items en locaties in het spel. 

Iedereen kan meedoen aan de enquête. De enquête is tot aanstaande vrijdagmiddag beschikbaar om in te vullen. Aangezien deze enquête zich volledig op graphics richt, is het aannemelijk dat Square Enix op een later moment andere vragenlijsten over andere facetten van het spel online plaatst.

Babylon's Fall krijgt sinds release een paar weken geleden kritiek te verduren van spelers en critici. Daarnaast wordt het spel door weinig mensen gespeeld, zo blijkt uit Steam-cijfers. De game is speelbaar op PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Ontwikkelaar PlatinumGames is verder bekend van spellen als Bayonetta, Astral Chain en Nier: Automata.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb de game zelf niet gespeeld. Bij het zien van de eerste trailer leek het mij wel leuk, maar de overige trailers lieten geen positieve indruk achter. Ik hoor veel verhalen over het prijskaartje. 70 euro voor de pc versie op steam. En dat een week na de release van Elden Ring. Opzich moet dat kunnen, maar van deze game heb ik geen enkele marketing voorbij zien komen. Ik heb de demo gedownload om te proberen, maar toen kreeg ik de melding dat mijn karakter niet verwijderd kon worden. Wat is dat voor onzin? Ik dacht anno 2022 moet je toch de mogelijkheid hebben om een karakter te verwijderen. Het was al laat en ik had geen zin om een nieuw spel te beginnen en dan halverwege moeten stoppen en wachten totdat ik verder mag op release. Demo afgesloten. Ik had babylon fall in de pre-order staan en ik kreeg een mail dat ik hem op mocht halen. Niet gedaan. Toch twijfelde ik. Maar ik zag berichten voorbij komen dat het hele lage spelersaantallen had. De game zou ook over een betaalde battlepass beschikken. Dus voor game waar je de volle mep betaald moet je ook nog battlepasses gaan aanschaffen wil je alles eruit halen. Ik heb de game maar niet gehaald. Afgelopen week heb ik chocobo GP free edition gedownload. Ook een game van Square Enix. De game barst van de microtransacties. Voelt als een mobiel spelletje voor op het toilet. Het probleem zit hem niet in de graphics bij Babylon Fall, maar slechte marketing en al die microtransacties met battlepasses en ingame store. Ik hoop dat dit soort games dan ook keihard gaan falen. Het is leuk voor een F2P game, maar niet dit soort games. Mijn oordeel: De game moet F2P worden met een optie voor een Premium editie voor 20/30 euro waar een skin, currency of een battlepass in kan zitten. Of sloop heel die onzin van item stores, battlepasses en dat verplichte online gebeuren uit je game. Terugdenkend aan die allereerste trailer, waar ik helemaal door verkocht was, hoop ik dat ze dat laatste gaan doen. Hopelijk gaat Babylon Fall nog een prachtige game worden die ik ooit ga spelen.

0
test

Wordt dit net zo`n project als Anthem, oftewel we zeggen het maar doen het niet.

0

Aanbevolen voor jou