Speciale Stray-rugzak voor katten aangekondigd

Speciale Stray-rugzak voor katten aangekondigd

In samenwerking met Travel Cat komen de makers van kattengame Stray met een rugzak waarmee mensen hun kat mee kunnen dragen.

Uitgever Annapurna Interactive kondigde de rugzak aan om te vieren dat Stray volgende week uitkomt. In de rugzak kan een kat of een ander klein huisdier worden meegedragen.

De Stray x Travel Cat kan nu gereserveerd worden via de Travel Cat-website en kost 190 euro. Het bedrijf verzendt naar Nederland. Overigens is er ook een Stray-tuigje voor katten beschikbaar.

Spelers verkennen in Stray een stad vol gekke robots door over daken te klimmen en door kleine ruimtes te kruipen. Ook is het mogelijk om naar robots te miauwen. Men bestuurt namelijk een kat. 

Stray komt op 19 juli digitaal uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Mensen die een abonnement op PlayStation Plus Extra of Premium hebben kunnen de game kosteloos binnenhalen. Op 20 september komt de game fysiek uit voor PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op 1 of andere manier ben ik wel teleurgesteld dat je hier niet een kat in een zak koopt :)

0
test

@-JK- Cat sold separately.

0
test

Ik heb zelf een kat maar die zal echt nooit rustig in de rugzak blijven zitten. Dan moet je de kat al op jonge leeftijd aan leren. Heb wel zin in de game

0

Aanbevolen voor jou