Sony zoekt naar directeur voor het brengen van PlayStation-games naar pc

Sony zoekt naar directeur voor het brengen van PlayStation-games naar pc

Sony is op zoek naar een "senior directeur" die de planning en strategie van het brengen van PlayStation-games naar pc kan leiden.

Dat blijkt uit een vacature waar VGC melding van heeft gemaakt. De persoon in de functie is verantwoordelijk voor het laten groeien en optimaliseren van de strategie en commerciële activiteit van pc-games.

Sony staat de laatste jaren steeds vaker open voor het overzetten van PlayStation-games naar pc. Eerder verschenen Horizon Zero Dawn, Days Gone en God of War al op pc en ook Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt dit jaar uit op pc.

Hoewel niet officieel bevestigd, lijkt de vacature te hinten naar de mogelijkheid dat Sony deze nieuwe strategie blijft doorzetten of misschien zelfs uitbreidt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zou mooi zijn. Hoef ik ook niet te wachten tot er eindelijk een PS5 beschikbaar is. Dan heeft Sony dus ook geen exclusives meer als de games ook op de PC komen. Wel mooi

0

Ze zoeken natuurlijk geen regisseur, maar een directeur. Zeker vroeg op de maandag ;)

0
test

@MrMistral director is engels voor onder andere regisseur, hetgeen in deze context klopt.

0
test

@Mr.Happy Nee, in deze context klopt dat juist niet. Ze zoeken geen regisseur voor PC ports van PlayStation games, ze zoeken een directeur.

0
test

@MrMistral Fair enough!

0

Aanbevolen voor jou