Sony wil tot en met 2026 tien live service-games uitbrengen

Sony wil tot en met 2026 tien live service-games uitbrengen

Sony is van van plan om tot en met 2026 tien live service-games uit te brengen.

Dat heeft het bedrijf gemeld tijdens de bekendmaking van diens kwartaalcijfers. Volgens chief financial officer Hiroki Totoki moet de recente aankoop van Bungie er voor zorgen dat de ervaring van de studio in dergelijke games andere PlayStation-studio's hierbij gaat helpen.

Sony gaf geen details over de aankomende games. Het is waarschijnlijk dat de nieuwe IP die Bungie ontwikkelt er één van is, alsmede het langverwachte nieuwe multiplayerproject gebaseerd op The Last of Us: Part 2.

Onder live service-games vallen over het algemeen multiplayerspellen die constant van nieuwe updates worden voorzien. Voorbeelden zijn Fortnite en Call of Duty: Warzone. Ook de volgende game in de Assassin's Creed-reeks, Assassin's Creed Infinity, zou live service-elementen bevatten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben nog steeds het wachten op multiplayer van The Last of Us Part 2, die van Part 1 op zowel de PS3 als op de Ps4 grijs gespeeld.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

killzone 2 en 3 had ik vroeger heel veel de multiplayer van gespeeld op ps3, en ook warhawk verder hadden ps mp games mij niet echt gepakts zoals een cod back in the day en gears of war 1. hopelijk laten ze bungie gewoon een strake shooter maken gebasseert op een nieuwe of oude ip die kunnen dat wel.

0

@hulstpower als ze square enix komen kunnen ze samen met Spider-Man een toffe marvel universe maken

0
test

@Roy36NL als Disney dat toelaat rechten blijven van hun, maar ik snap wat je bedoelt. Maar ik verwacht eerder dan sony konami gaat overnemen die doet niks met hun ip's en die past goed bij hun portforlio.

0
test

@hulstpower Socom for life LoLz

0

Aanbevolen voor jou