Sony: 'Schakelen tussen PlayStation Plus-tiers moet makkelijk zijn'

Sony: 'Schakelen tussen PlayStation Plus-tiers moet makkelijk zijn'

Het moet volgens Sony makkelijk zijn voor PlayStation Plus-abonnees om tussen de verschillende 'tiers' te schakelen.

Later dit jaar komt het vernieuwde PlayStation Plus uit, dat uit drie verschillende tiers bestaat. Het gaat om drie verschillende abonnementen met verschillende prijzen.

In een e-mail van Sony vertelt de uitgever dat mensen met het grootste gemak naar een hogere tier kunnen schakelen. "Je moet het verschil in prijs tussen je huidige plan en je nieuwe plan betalen, afhankelijk van hoelang je abonnement nog loopt." Hoe dit precies in de praktijk gaat werken is nog niet duidelijk. Ook heeft Sony niet duidelijk gemaakt of mensen met evenveel gemak naar een lagere tier kunnen schakelen.

Afgelopen week maakte Sony bekend dat het vernieuwde PlayStation Plus vanaf 22 juni in Europa beschikbaar moet zijn. Essential (8,99 euro per maand) is min of meer PlayStation Plus zoals het nu is en geeft toegang tot online gaming en een paar gratis games per maand. Met Extra (13,99 euro per maand) ontvangt men daarbovenop zo'n vierhonderd PS4- en PS5-games, al zullen nieuwe PlayStation-exclusives daar niet meteen voor verschijnen. Premium (16,99 euro per maand) tot slot moet daarbovenop meer dan driehonderd klassieke PlayStation-spellen bevatten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit vind ik toch netjes. Ik zou spellen als Returnal en Death stranding niet zo snel kopen, omdat het niet mijn type spellen zijn normaal, maar als ik het met een upgrade van mijn bestaande plus abo zo makkelijk kan upgraden naar extra, wil ik dat zeker doen om die spellen (en wat er nog meer in extra komt wat ik anders niet zou kopen) toch te kunnen proberen.

0

Naar boven schakelen is makkelijk (logisch) maar downgraden is ook een optie?

0

Aanbevolen voor jou