Sony PlayStation koopt ontwikkelaar Firewalk Studios

Sony PlayStation koopt ontwikkelaar Firewalk Studios

De studio werkt al een aantal jaar aan een multiplayergame

Sony Interactive Entertainment neemt Firewalk Studios over.

Dat kondigde Hermen Hulst, hoofd van PlayStation Studios, gisteren aan via PlayStation Blog. De studio werd in 2018 opgericht als onderdeel van ProbablyMonsters, en werkt al enkele jaren aan een triple-A multiplayergame voor PlayStation. In 2021 was al bekend dat Sony het nog niet onthulde spel ging uitgeven, maar nu wordt Firewalk dus onderdeel van het bedrijf.

"We zetten een natuurlijke stap en sluiten ons aan bij PlayStation Studios", aldus studiohoofd Tony Hsu en regisseur Ryan Ellis. "We werken al jaren samen mt Hermen en het getalenteerde team van PlayStation. Zij helpen ons om ons spel nog beter te maken. Nu we ons aansluiten bij PlayStation Studios worden we onderdeel van een familie die veel van de meest legendarische games van onze generatie heeft gemaakt, en we zijn vereerd."

De officiële website van de ontwikkelaar is hier te bezoeken. Firewalk Studios moet overigens niet verward worden met Firesprite, een andere studio die Sony in 2021 overnam

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 dit team is vooral met mensen van cod en bungie dus als Sony zig er niet veel mee bemoeit kan het kwa multiplayer gewoon goed komen. Of deze game een sp krijgt weet ik niet en daar kan Sony zich wel mee bemoeien maar mp moeten ze aan deze mensen overlaten gok ik.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 denk dat dat wel blijft, Jim Ryan is niet dom. Hij weet wat ps kracht is.

0

Aanbevolen voor jou