Sekiro: Shadows Die Twice wereldwijd tien miljoen keer verkocht

Sekiro: Shadows Die Twice wereldwijd tien miljoen keer verkocht

Game kwam in 2019 uit op PS4, Xbox One en pc

FromSoftware's Sekiro: Shadows Die Twice is wereldwijd inmiddels tien miljoen keer verkocht.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd (via Gematsu). De game verscheen in 2019 op PlayStation 4, Xbox One en pc.

De game speelt zich af in Japan rond het jaar 1500, waarin de speler een krijger speelt die zijn ontvoerde leider moet redden. FromSoftware ontwikkelde eerder al de Demon's Souls- en Dark Souls-games en Bloodborne, en bracht na Sekiro games als Elden Ring en Armored Core 6 uit.

Sander Hölsgens gaf een 9 aan de game in de recensie: "Sekiro: Shadows Die Twice geeft een geweldige mythologische twist aan de Sengoku-periode in Japan. De enigmatische verhaalvertelling, indrukwekkende spelwereld en krachtige soundtrack bieden een sterke context voor afmattende, maar oh-zo sterke gameplay. Net als de Souls-games vergt Sekiro al je tijd, aandacht en energie – en daar krijg je een van de beste uitputtingsslagen van deze consolegeneratie voor terug."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Van alle games van FromSoftware sprak deze mij het meeste aan, jammer dat ik niet van games hou waar je lang of vaak bezig ben met een eindbaas of zo. Dit komt ik heb vaak maar uurtje of 2 uurtjes de tijd om even te game. Maar wel mooi dat deze game zo vaak verkocht is, misschien dat straks micro en FromSoftware er een vervolg aan hangen.

-1

wat heeft Microsoft (ik neem aan dat je die bedoelde met micro) er mee te maken? Deel 1 was gewoon multiplatform en gemaakt door from software alleen en hoewel uitgegeven door activision destijds geeft dit hen geen enkel recht op de franchise. De IP is 100% eigendom van From Software alleen.

[Reactie gewijzigd door Yennila op 28 september 2023 - 05:58]

1

Netjes! Zeer verdiend!

1

Aanbevolen voor jou