Scream-actrice Neve Campbell speelt in Twisted Metal-televisieserie

Scream-actrice Neve Campbell speelt in Twisted Metal-televisieserie

Neve Campbell, bekend van films als Scream, heeft een rol te pakken in de aankomende televisieserie gebaseerd op Twisted Metal.

Dat meldt Deadline. Campbell speelt de rol van Raven, een personage die voor het eerst voorkwam in Twisted Metal Black. Deze gothic rijdt in de game in een lijkenwagen genaamd Shadow.

Campbell zat in alle vijf de Scream-films, maar is verder ook bekend van films als Wild Things en The Craft. Ook speelde ze in de succesvolle serie Party of Five.

De Twisted Metal-serie werd vorig jaar aangekondigd. Het betreft een samenwerking tussen Sony Picture Television en PlayStation Productions. Anthony Mackie speelt de hoofdrol, maar ook van Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine) en Thomas Haden Church (Spider-Man 3) is bekend dat ze rollen hebben. De serie moet op de streamingdienst Peacock verschijnen, al is nog niet bekend wanneer.

Overigens gaan er ook al geruime tijd geruchten dat er een nieuwe Twisted Metal-game in de maak is. De game zou eerst in ontwikkeling zijn geweest bij de makers van Destruction All-Stars, maar nu worden ontwikkeld door de Sony-studio Firesprite. Dit is echter nog niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou