Resident Evil 4 Remake-demo bevat geheime, hoge moeilijkheidsgraad

Resident Evil 4 Remake-demo bevat geheime, hoge moeilijkheidsgraad

De demo van de Resident Evil 4-remake die eerder deze week uitkwam bevat blijkbaar een verstopte hoge moeilijkheidsgraad.

Dat meldt Eurogamer. Wanneer men de demo heeft uitgespeeld en hem opnieuw opstart, zou de "extreem uitdagende moeilijkheidsgraad" genaamd 'Mad Chainsaw Mode' automatisch opgestart worden.

De demo zou daarbij melden dat deze moeilijkheidsgraad alleen voor die ene speelsessie wordt ingeschakeld. Daarna komt de moeilijkheidsgraad pas weer later op random momenten terug. Daarbij zou de moeilijkheidsgraad alleen voor de demo zijn gemaakt en niet in de uiteindelijke game zitten.

In Mad Chainsaw Mode zijn vijanden een stuk sterker en staan ze op andere plekken. Ook zijn er geen checkpoints - wanneer men sterft moet de demo opnieuw opgestart worden. De man met de kettingzaag zou daarnaast in brand staan.

Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games binnen de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

De remake van Resident Evil 4 komt op 24 maart uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de PS4-versie kopen kunnen gratis upgraden naar de PS5-versie. Onlangs werd aangekondigd dat er ook een gratis vr-modus voor PlayStation VR2 aan de game wordt toegevoegd.

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou