Resident Evil 4-microtransacties versnellen het proces van wapens upgraden

Resident Evil 4-microtransacties versnellen het proces van wapens upgraden

Fans zijn niet te spreken over de toevoeging

Via de vandaag uitgekomen update voor Resident Evil 4 Remake zijn er microtransacties aan de game toegevoegd die het upgraden van wapens sneller maken.

Zoals eerder vandaag te lezen viel, is de gratis Mercenaries-modus voor Resident Evil 4 Remake uitgebracht. Voor het hoofdspel zijn echter ook elf 'Exclusive Upgrade Tickets' toegevoegd.

Met deze tickets kunnen spelers het upgradeproces van wapens in de Mercenaries-modus versnellen. De tickets kunnen, wanneer gekocht, in de winkel van de Merchant worden ingeleverd. Vervolgens kan men zonder het wapen in-game omhoog te levelen, toch de upgrade ontvangen. Ook hoeft men geen in-game geld meer voor de upgraden te betalen.

Elke ticket kost 2,99 euro, maar er zijn ook enkele pakketten beschikbaar met meerdere tickets. Op plekken als Steam kunnen de microtransacties bekeken worden.

Fans uiten op social media hun onvrede over de toevoeging. Sommigen claimen dat dit gratis cheatcodes hadden moeten zijn, en anderen noemen het spel nu "verpest".

Er waren al wel microtransacties voor Resident Evil 4 Remake beschikbaar, maar dat waren vooral cosmetische items. Sommige uitgevers bieden in hun games ook microtransacties aan die het proces van iets ontgrendelen versnellen, zoals nu dus ook in Resident Evil 4 het geval is.

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zit Capcom gewoon even af te kijken bij Ubisoft? Eerst reviews binnenhalen en vervolgens microtransacties toevoegen om sneller te kunnen upgraden

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Nee hoor, AC: Valhalla kreeg met een latere update de mogelijkheid om een XP-boost te kopen middels microtansactie Bron: gamer.nl/artikelen/nieuws/assassins-creed-valhalla-spelers-kunnen-nu-een-xp-boost-kopen/

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou