Resident Evil 4-actrice wordt lastiggevallen door gamers

Resident Evil 4-actrice wordt lastiggevallen door gamers

Actrice verwijdert bijna al haar Instagram-posts

Mensen die zichzelf fans van de Resident Evil-franchise noemen, vallen Lily Gao, de stemactrice die Ada Wong in de pas uitgekomen remake speelt, online lastig.

Op social media uitten sommige gamers sinds de release van de remake kritiek op de vertolking van Wong door Gao. Het personage werd in de oorspronkelijke versie van de game ingesproken door Jolene Andersen. Gao speelde wel al de rol van Wong in de film Resident Evil: Welcome to Raccoon City.

In eerste instantie verwijderde Gao diverse Instagram-posts met daaronder hatelijke reacties, maar inmiddels heeft ze al haar foto's verwijderd op één bericht uit 2020 na.

Ondanks het feit dat Gao online wordt lastiggevallen, komen veel mensen ook voor haar op, bijvoorbeeld op Twitter. Daar roept men op te stoppen met de haatcampagne richting de actrice.

Er is overigens data gevonden wat wijst op de mogelijkheid dat de Seperate Ways-content uit Resident Evil 4 als dlc naar Resident Evil 4 Remake komt. Dat is een losstaande modus die geheel om Ada Wong draait, dus mogelijk komt er nog meer content met Gao naar de game.

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sjonge zeg. Het is zo simpel om anoniem mensen aan te vallen en beledigen. Soms denk ik dat online identificatie misschien niet eens een gek idee is. Wil je ergens reageren, dan doe je dat op een manier waarop je te achterhalen bent. Maarja dat zal best ingewikkeld zijn.

0
test

@Luigi1985 valt wel mee, DigiD is al een inlog voor de overheid. Het is alleen wat al die sites met je date mogen doen wat het probleem is.

0

Aanbevolen voor jou