Remake van Yakuza-spin-off Like A Dragon: Ishin onthuld

Remake van Yakuza-spin-off Like A Dragon: Ishin onthuld

Er is een remake in ontwikkeling van de Yakuza-spin-off Like A Dragon: Ishin.

Dat kondigden Sony en Sega aan tijdens de State of Play vannacht. Tijdens de uitzending werd ook een trailer van de game getoond, die hieronder is te bekijken.

Het spel verscheen in 2014 al in Japan onder de naam Ryu Ga Gotoku Ishin. De game kwam nooit in het Westen uit, al gaat daar met deze nieuwe versie vernadering in komen. Het betreft een remake die draait op Unreal Engine 4.

Like A Dragon: Ishin speelt zich af in Kyo, een fictionele versie van Kyoto, in 1860. Op PlayStation Blog worden wat meer details gegeven over het spel, maar de ontwikkelaar laat weten dat er tijdens een livestream later vandaag meer informatie bekend wordt gemaakt.

De game komt in februari 2023 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hier zitten Yakuza fans als erg lang op te wachten, had de hoop dat het vanmiddag bij de RGG showcase bekend gemaakt zou worden, maar een verrassing toen ik vanmorgen wakker werd. Gaaf dit! En Yakuza 8 en dit? Ik ben blij :)

0
test

Hmmm ik zie een beetje dezelfde karakters zoals Majima Goro.

0
test

@velocityx dat klopt inderdaad. De Spin-offs hebben altijd Kiryu als hoofdpersonages gehad, maar dan met een andere naam. Karakters als Majima kwamen ook in spin-offs voorbij, uiteraard onder een andere naam. Waarom precies, geen idee. Zal denk ik te maken hebben dat de personages zeer geliefd waren/zijn en daarom ervoor gekozen om ze op deze manier neer te zetten.

0

Aanbevolen voor jou