Red Dead Redemption 2 heeft een nieuwe update ontvangen

Red Dead Redemption 2 heeft een nieuwe update ontvangen

De eerste substantiële patch in anderhalf jaar tijd

Title Update 1.32 is deze week voor Red Dead Redemption 2 uitgekomen - de eerste substantiële nieuwe update voor de game in anderhalf jaar tijd.

De update voert vooral allerlei "algemene oplossingen" door voor Red Dead Online, en er worden diverse bugs weggepoetst. Op pc wordt er nu voor ondersteunende beeldschermen HDR10+ ondersteund. Er worden verder geen verbeteringen aan bijvoorbeeld de graphics doorgevoerd - een current-gen patch is nog altijd niet aangekondigd. De volledige patch notes zijn hier te vinden.

Red Dead Redemption 2 verscheen in 2018 op PlayStation 4 en Xbox One en kwam een jaar later ook naar pc. Het spel kan via backward compatibility wel op PS5 en Xbox Series gespeeld worden. Er zijn inmiddels meer dan 61 miljoen exemplaren van de game verkocht.

Ontwikkelaar Rockstar Games werkt ondertussen aan Grand Theft Auto 6, dat in de loop van 2026 uit moet komen op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Volgens geruchten staat de release van het spel op dit moment ergens gedurende het begin van 2025 gepland.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als je deze game op een grote 4k tv met een dikke pc ziet runnen, weet je toch dat de consolespelers echt iets missen hoor

1

Het is ook schandalig dat er nog geen fatsoenlijke ps5/series S/X patch of release is.

1

Aanbevolen voor jou