Rainbow Six Siege tot en met 24 maart gratis te spelen

Rainbow Six Siege tot en met 24 maart gratis te spelen

De komende week is Rainbow Six Siege gratis te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Stadia.

Vanaf vandaag, 17 maart, om 20.00 uur Nederlandse tijd, kunnen geïnteresseerden gratis Rainbow Six Siege spelen, zo maakt Ubisoft bekend. De gratis speelperiode loopt een week, tot en met 24 maart, 20.00 uur

Het gaat om de volledige game, inclusief alle maps, speltypes en operators. De behaalde voortgang en operators blijven bewaard na de gratis week. Ook is de game met 75% korting te koop via Ubisofts officiële verkoopkanalen.

Pc-gebruikers kunnen Rainbow Six Siege tijdelijk gratis downloaden via Ubisoft Connect PC of deze link. Voor Stadia-bezitters is er deze link

PlayStation 4-gebruikers kunnen het spel downloaden via deze link of in de PSN Store, door te klikken op de ‘Probeer gratis demo’-knop naast ‘In wagentje doen’. PlayStation 5-gebruikers gaan ook naar de PSN Store, klikken op de drie bolletjes naast ‘In wagentje doen’ en selecteren vervolgens de PS4-store, waar de gratis game te vinden is.

De gratis versie van Rainbow Six Siege is alvast te downloaden, zodat spelers om 20.00 uur gelijk van start kunnen gaan. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou